Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Led Moving Light αρχηγός για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Led Moving Light αρχηγός για τις πωλήσεις
Είμαι πελάτης από τις ΗΠΑ, αγόρασα τα φω'τα ακτίνων και οδήγησα τις επιτροπές, η ποιότητα είναι πολύ αγαθά, και η υπηρεσία είναι τέλεια.

—— Alex

σας ευχαριστούμε, πήρα τα αγαθά, σας ευχαριστώ.

—— Doran Ιουνίου

μετά από τις πωλήσεις πολύ συμπαθητικές, οδήγησε την οθόνη καλύτερα από άλλο εργοστάσιο, εσείς είναι το καλύτερο.

—— Robert Lopez

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd. Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.
36*10w ζουμ
ακτίνα 330w
ακτίνα 230w
οθόνη LED

36*10w ζουμ

ακτίνα 330w

ακτίνα 230w

οθόνη LED

 • Γραμμή Παραγωγής

  Κέντρο παραγωγής


  Η τελειότητα δημιουργεί το κύριο προϊόν
  Το κατασκευαστικό κέντρο είναι η σπονδυλική στήλη CHENG WEN, έχει διαμορφώσει διάφορο τέλειο διοικητικό τμήμα λειτουργίας, έχει τις εκατοντάδες του επαγγελματικού τεχνικού προσωπικού, το οποίο είναι η εγγύηση των προϊόντων CHENG WEN.

  Σε ολόκληρη την κατασκευαστική διαχείριση συστήματος: Πιστεύουμε σταθερά ότι είναι ο τρόπος στην ανάπτυξη της σύγχρονης επιχείρησης ότι βασίζουμε στην πρόοδο την επιστημονική διαχείριση. CHENG WEN έχει επενδύσει τις δεκάδες των εκατομμυρίων στην αγορά των διεθνών προηγμένων εξοπλισμών, όπως CNC ο Τύπος διατρήσεων, CNC η κάμπτοντας μηχανή, CNC τα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα καθώς επίσης και ο νέος εισαγόμενος CNC τόρνος και το ιδρυμένο ηλεκτρονικό χωρίς σκόνη εργαστήριο μέχρι το υψηλό πρότυπο, εισήγαγε το διεθνή εξοπλισμό τεχνολογίας προόδου όπως τις μηχανές SMT, συγκόλληση κυμάτων, συγκόλληση επανακυκλοφορίας, αυτόματο συστατικό ένθετο, και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός etc.CHENG WEN εκτύπωσης έχει τη γραμμή συνελεύσεων περισσότερης από 20 προόδου, όλο το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με το κεντρικό κλιματιστικό, δημιουργεί ένα πρώτης τάξεως εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους, το μέγεθος και η πρόοδος του υλικού NC που επεξεργάζεται το εργαστήριο, το εργαστήριο συνελεύσεων ολοκληρωμένων προϊόντων και το ηλεκτρονικό εργαστήριο είναι ο βιομηχανικός ηγέτης.

  Σεβασμοί Ομάδων Διοίκησης CHENG WEN «που παρέχουν τους πελάτες τα καλύτερες προϊόντα και η υπηρεσία» ως αιώνια αποστολή για την επιχείρηση, «όπου υπάρχει ένα στάδιο, υπάρχει CHENG WEN» ως τελικός σκοπός. CHENG WEN σταθερά θεωρεί ότι «η ποιότητα προέρχεται από τις λεπτομέρειες, οι λεπτομέρειες αποφασίζουν όλα». Από τη δημιουργία προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής και την μετά από-υπηρεσία, CHENG WEN επιμένει σε κάθε λεπτομέρεια, και εφαρμόζει πλήρως το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001. Το 2015, CHENG WEN επένδυσε τα εκατομμύρια στον επιχειρηματικό πόρο cErp και το σύστημα διαχείρισης πληροφοριών, έτσι ώστε η προμήθεια, παραγωγή, ανεφοδιασμός, εμπορικός τις πληροφορίες ανατροφοδοτεί και μετά από-υπηρεσία της επιχείρησης αποτελεσματικότερης, συνεταιριστικής και που ενοποιεί. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει τη διοικητική έννοια προόδου, πλήρως εισαγόμενη αδύνατη παραγωγή, διαχείριση στόχων, έλεγχος διεργασίας, είναι αποτελεσματικοί.

  Το κατασκευαστικό κέντρο υποστήριξε την έννοια της επιλογής του προσωπικού: επιλέγοντας το σωστό πρόσωπο, που απασχολεί το σωστό πρόσωπο, ανοχή, καλλιέργεια, να εμπιστευθεί, που διατηρεί τους υπαλλήλους ο βασικός πολιτισμός: ιδρύοντας μια μαθαίνοντας οργάνωση, χτίζοντας μια αυστηρή και αποδοτική ομάδα εργασίας, καθώς επίσης και δημιουργώντας μια ενωμένη, αρμονική ατμόσφαιρα οικογένεια-ύφους, που διαμορφώνει το φρέσκο πρόσωπο CHENG WEN, που χτίζει το νέο luminescent σημείο ολόκληρης της βιομηχανίας.

 • OEM / ODM
 • Ε & Α

  Ε&Α, ένα σκληροί λειτουργώντας και καινοτόμο κέντρο, εργασίες ως ισχυρό στήριγμα για τις Καλές Τέχνες. Αυτήν την περίοδο, υπάρχουν πάνω από 120 άνθρωποι που εργάζονται στην Ε&Α, που αποτελεί 20% ολόκληρης της επιχείρησης, μεταξύ της οποίας 10% είναι με το βαθμό του κυρίου ή του γιατρού ενώ πτυχίο πανεπιστημίου 50%.
  Κάθε χρόνο, οι Καλές Τέχνες επενδύουν 8% του όγκου πωλήσεων στην Ε&Α για να βελτιώσουν και το λογισμικό και το υλικό. Όσον αφορά το λογισμικό, οι Καλές Τέχνες έχουν εισαγάγει εξουσιοδοτημένος σχεδιάζοντας το λογισμικό και το σύστημα PDM (διαχείριση δεδομένων προϊόντων) που αξίζει πάνω από RMB 5 εκατομμυρίων. Όσον αφορά στο υλικό, οι Καλές Τέχνες έχουν τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό ΤΠ, επαγγελματίας που σχεδιάζει και που αναπτύσσει τα εργαλεία και τον εξοπλισμό δοκιμής.

  Κάτω από τη μεγάλη προσπάθεια της Ε&Α, οι Καλές Τέχνες έχουν κερδίσει 210 εγκεκριμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας γνώσης, των οποίων 21 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 45 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, 75 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, και 69 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου. Ποικίλα προϊόντα έχουν επιτύχει τα βραβεία Guangdong της ανεξάρτητης καινοτομίας, και Guangdong τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας Ποικίλοι άνθρωποι έχουν κερδίσει το βραβείο της προόδου επιστήμης και τεχνολογίας Guangzhou Το 2016, το κέντρο Ε&Α ονομάστηκε το δημοτικό κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας Guangzhou, τη δημοτικά έρευνα εφαρμοσμένης μηχανικής Guangzhou και τα αναπτυξιακά κέντρα.

  Η Ε&Α προγραμματίζει να ενισχύσει ένα επαρχιακό κέντρο τεχνολογίας, ένα κέντρο προγράμματος και έναν μεταδιδακτορικό τερματικό σταθμό σε 3 ή 5 έτη ώστε να εισαχθεί το υψηλότερου επιπέδου αγαθό τεχνικών και προσωπικού στη διαχείριση. Με τη συνεπή προσπάθεια όλου του προσωπικού Ε&Α, οι Καλές Τέχνες θα προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou chengwen photoelectric technology co.,ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Tina Chan

Τηλ.:: 86-1322-6796065

Φαξ: 86-020-8137-4252

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

οδήγησε φώτα πορείας

10R λαμπτήρας Sharpy που κινεί επικεφαλής ελαφρύ 280w, οδηγημένο DMX512 κινούμενο επικεφαλής φως πλυσίματος

Η ακτίνα OSRAM 230W 7r που κινεί το επικεφαλής ελαφριά κανάλι και το πρόγραμμα μπορεί να είναι διευθετήσιμη

Φω'τα ακτίνων των ισχυρών οδηγήσεων Sharpy με το έρμα ηλεκτρονικής, μεταβλητό χρώμα εκπομπής

Ελαφριά 15r 330W οδηγήσεων ακτίνα ακτίνων που κινεί τις επικεφαλής διπλές ρόδες Gobo πρισμάτων διπλές

LED Wall Washer φως

24pcs οδηγημένος τοίχων φραγμός 4in1 φωτισμού πλυσίματος υπαίθριος με Dmx για την οικοδόμηση του εξωτερικού

72 οδηγημένη ανάβοντας ομαλή πλυντήριο γραμμική εξασθένιση 0-100% τοίχων Χ 10W 4in1 υπαίθρια

Ελαφρύ 12pc 12W 4in1 2700k-6500k τοίχων των υπαίθριων οδηγήσεων IP65 σώμα αργιλίου πλυντηρίων

Υπαίθριο γραμμικό οδηγημένο φως πλυντηρίων τοίχων, οδηγημένα DXM512 εξωτερικά φω'τα τοίχων

Οδήγησε φως αποτέλεσμα

DMX 400W ελαφρύ 2in1 4x100w ΣΠΑΔΊΚΩΝ πιό τυφλό οδηγημένο θερμό άσπρο και δροσερό άσπρο χρώμα επίδρασης

Φως επίδρασης των καυτών θερμών άσπρων οδηγήσεων υψηλής επίδοσης, φως ισοτιμίας ΣΠΑΔΊΚΩΝ των οδηγήσεων 2in1 200W

60W σημείο σχεδίων που κινεί το επικεφαλής φως με τη μηχανική εξασθένιση και την ελεύθερη εξασθένιση

DMX 10W Sharpy οδήγησε προβολέα σκηνικού τον ελαφρύ μίνι Gobo γωνία ακτίνων 13 βαθμού

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας οδήγησε φώτα πορείας προμηθευτής. © 2017 - 2020 ledbeamlights.com. All Rights Reserved.